Indoor cicling – bicicleta IC5

ICG® crede in puterea echipei. Se straduiesc sa creeze aliante strategice pentru a consolida echipa si pentru a excela in furnizarea de inovatii a produselor si a lantului de aprovizionare cu piese de schimb.

Alianta intre „Matrix Powered By ICG®” si Bicicletele indoor cycle Tomahawk®, garanteaza cele mai bune produse, cele mai bune servicii si cele mai bune costuri de achizitie si intretinere. Intr-un domeniu fitness competitiv, aceste aparate au castigat Premiul pentru cele mai bune biciclete de interior, fiindu-le recunoscuta suprematia deja de 7 ori din 2005 incoace.

Prin inovatie si ascensiune, ICG® a ridicat stacheta pentru toate grupurile de utilizatori: Instructor, proprietar sau rider. Prin implicarea directa si ascultarea necesitatilor utilizatorilor, Tomahawk® a devenit unul dintre brandurile cele mai recunoscute si respectate din lume.

Bicicleta IC5

Mai rapida. Mai puternica.
Bicicleta IC5 este urmatorul pas in antrenamentele cardio

Mai rapida si mai puternica! Bicicleta IC5 (>>vezi produsul aici) face parte din noua generatie de antrenamente cardio. Cele 2 trepte de transmisie, asigura o viteza incredibil de mare pentru o performanta avansata, iar rezistenta magnetica ajustabila pe 300 grade ii permite utilizatorului sa aleaga nivelul de rezistenta perfect, doar cu o miscare de incheietura.

De ce atat de multa atentie pentru ajustarea rezistentei?

Conform conceptiei generale a Ciclismului de interior, cea mai usoara modalitate de ajustare a rezistentei este cadranul numerotat. Acest design s-a dovedit a fi foarte intuitiv si practic, fiind usor de utilizat atat din picioare cat si din pozitia asezat. Singurul punct slab este ca atunci cand se doreste franarea sau scaderea rezistentei, este nevoie de mai multe rotatii pentru a ajunge de la minim la maxim, acest lucru fiind mai putin precis, cu pauze mai lungi in timpul antrenamentului.

Deci, atunci cand primele biciclete cu rezistenta magnetica actionata prin cablu au iesit pe piata, am fost martorii unei ascensiuni rapide le la zero la maxim cu doar o miscare de incheietura. Exista insa o problema: ajustarea nivelului de rezistenta in timpul unui exercitiu in picioare, nu este natural sau confortabil si nu ofera siguranta utilizatorului in caz de urgenta.

ICG a proiectat solutia optima: rezistenta magnetica controlata printr-un cablu legat de cadran. Miscarea este limitata de 300 grade cu trepte de 100 grade. In cazul unei opriri de urgenta, utilizatorul poate apasa cu usurinta si in siguranta, in jos.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.