Antrenament de performanta cu MATRIX ClimbMill

Matrix ClimbMill este un studiu al contrastelor. Aparatul care ofera un antrenament dur incontestabil si autentic care simuleaza alpinismul sau urcarea pe scari,  este surprinzator de usor de utilizat. Asta pentru ca MATRIX s-a concentrat pe detalii care protejeaza componentele interne, astfel ca aparatele sunt mai longevive si au incorporate mai multe caracteristici care simplifica serviciile de intretinere si reparare.
Cu MATRIX ClimbMill le poti da membrilor tai o optiune de antrenament cardio care ii va impinge la limite.

ECB Drive System

Toate scarile rulante Matrix ClimbMills au un sistem de actionare modular fara ulei, pentru performanta prelungita si functionare silentioasa.

Software de pozitionare

Adevarata inovatie a aparatelor ClimbMill este software-ul care asigura blocarea treptei la cel mai jos nivel posibil pe care utilizatorul il considera optim pentru un antrenament eficace.

Panou de acces detasabil

Matrix ClimbMills dispun de un panou de acces care poate fi detasat doar cu ajutorul unei monede obisnuite, pentru a avea oricand acces usor.

Zona de control

Pentru siguranta, zona de control dispune de un senzor care opreste rotatia scarilor atunci cand sesizeaza un obiect sau o persoana care nu se afla in perimetrul de antrenare stabilit.

Delimitarea Pasilor

Adancimea treptelor este de 25 cm, create pentru a putea fi folosite de o gama larga de utilizatori, iar marcajele de culoare sunt folosite pentru a ajuta utilizatorul in amplasarea corecta a piciorului.

Sistemul de Management al Transpiratiei

Sistemul exclusiv de management al transpiratiei a fost conceput pentru a tine sudoarea departe de utilizator si de componentele critice, prelungind astfel durata de viata a aparatului.


0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.