MyRide VX

MyRide VX – antrenorul tau personal

Virtual, totul este posibil

Alege, joaca-te si controleaza videoclipurile de antrenament pe un ecran mai mare si mai vizibil pentru grupul de participanti. Instructorii pot folosi aplicatii pentru a imbunatati sesiunile de instruire si facilitati de programare a claselor virtuale on-line sau inregistrari ce se pot utiliza oricand.

Beneficii

Maximizeaza utilizarea spatiul studioului

Foloseste spatiul de antrenament si in afara orelor de varf, cu ajutorul antrenamentelor virtuale extrem de motivante, fara a creste bugetul operational – nu ai nevoie de antrenor.

Fi cu un pas inaintea concurentei!

Prin videoclipurile live, poti extinde si dezvolta programe interactive pentru a ramane in fruntea concurentei.

Impact pozitiv asupra retentiei clientilor si atragerea persoanelor noi

Este dovedit la nivel global ca antrenamentele de grup au un impact pozitiv asupra  achizitiei de noi clienti si de retentie a celor care sunt deja fideli.

Nu va trebui sa anulezi niciodata o ora de antrenament!

Chiar daca instructorul este in concediu sau nu poate veni la ora programata, nu mai trebuie sa iti faci griji! Programul virtual de antrenament este intotdeauna disponibil, cu prezentatori de clasa mondiala si grupaje premium de exercitii.

Aplicatii Recomandate

 

MYRIDE® + LIVE

Utilizare: Antrenament de Grup

Prima aplicatie din lume care imbunatateste clasele de Indoor Cycling cu imagini video exceptionale care in colaborare cu Bicicletele ICG simuleaza un traseu realist. In acelasi timp, creste performanta utilizatorului, acesta fiind mai motivat si mai focusat. Traseele captivante si muzica aleasa in concordanta, creaza o atmosfera antrenanta care nu se compara cu antrenamentele clasice. Unii spun ca vizualizeaza traseul ca si cum ar fi acolo. Unii ne recomanda. Noi spunem ca trebuie sa incerci si tu! Apoi vei fi convins.

MYRIDE® STUDIO COACH

Utilizare: Antrenor Personal sau de Grup

Limbi: engleza, germana, spaniola, portugheza, poloneza

Antrenorul de pe ecran te captiveaza imediat, iar rezultatele antrenamentelor nu intarzie sa apara. Instructorii de clasa mondiala si muzica de calitate ii vor face pe clientii tai sa fie mai puternici si sa se puna in forma mai repede, iubind fiecare clipa. Cele 3 formate diferite ale programului de antrenament sunt adaptabile pentru orice nivel de performanta. Nu are importanta ce preferinte au, daca sunt avansati sau nu, antrenamentele se pliaza pe orice tip de client.

ANTRENORUL MYRIDE®

Utilizare: Antrenor Personal sau de Grup

Limbi: engleza, germana, spaniola, portugheza, poloneza

Imaginile preluate de pe teren din toate colturile lumii asociate cu muzica de calitate si un antrenor de clasa mondiala, ofera distractie si antrenamente feroce. Viteza de integrare in peisajele alese este uimitoare. Participantii se simt ca si cum ar fi in locatia respectiva.

 

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] imbunatateste circulatia sangvina in muschi. Iata cum sa folosesti descoperirile lor ca sa te antrenezi la capacitate […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.