Producator echipamente fitness progesionale

Noutati in lumea echipamentelor fitness

Johnson Health Tech achizitioneaza 2nd Wind Exercise Equipment

Johnson Health Tech (JHT), unul dintre cei mai mari producatori de echipamente Fitness a carui cifra de afaceri a inregistrat cea mai rapida crestere pe plan mondial, producator al marcilor Matrix, Vision si Horizon, a anuntat pe 9 noiembrie, 2015, achizitionarea 2nd Wind Exercise Equipment, cel mai mare distribuitor cu amanuntul de echipamente fitness de specialitate din America de Nord cu 58 de locatii in 11 state.

“2nd Wind este liderul consacrat in distributie de echipamente fitness de specialitate din Statele Unite”, a declarat Jason Lo, directorul JHT. “Si-a cladit succesul oferindu-i pietei pe cei mai bine cotati specialisti din domeniu care sa identifice solutii excelente pentru client. Dedicarea echipei catre excelenta si abilitatea dovedita de a inregistra crestere si inovare completeaza cultura si filosofia pe care noi o avem la Johnson Health Tech.”

“Impreuna, Johnson Heath Tech si 2nd Wind vor continua sa extinda si sa modeleze domeniul vanzarilor de specialitate”, a spus Nathan Pyles, presedinte al Johnson Health Tech America de Nord (JHTNA).” Cand combinam cultura deosebita si filosofia relatiei cu clientii de la echipa 2nd Wind cu excelenta in design de produs, inginerie si procesul de fabricatie ale Johnson Health Tech, ne aflam in pozitia in care putem alimenta continuu cresterea pe piata.”

Datorita acestei achizitii JHT va deveni liderul mondial pe piata distributiei de echipamente fitness de specialitate cu mai bine de 200 de magazine in intreaga lume. 2nd Wind continua sa opereze cu statutul de afacere independenta in formula de management existenta.”

“Avem un parteneriat strans cu Johnson Health Tech de aproape 20 de ani si suntem incantati sa ne alaturam grupului in mod oficial,” a declarat Dick Enrico, director la 2nd Wind. “Ca in cazul 2nd Wind, JHT este de parere ca echipa sa sta la baza succesului companiei datorita abilitatii de a oferi o experienta satisfacatoare clientilor. Luand in considerare pasiunea si dedicarea catre client, vom continua sa modelam si sa dezvoltam impreuna piata de distributie cu amanuntul.”

Despre echipamentele de exercitii 2nd Wind

2nd Wind si-a demarat activitatea in 1992 cand Dick Enrico a inceput sa inchirieze si sa vanda echipamente la mana a doua in St. Louis Park, Minnesota. In decursul a trei ani, afacerea a atins cote infloritoare, iar Enrico a inceput sa colaboreze cu producatori de top pentru satisfacerea cererii de echipamente. Astazi, 2nd Wave este cel mai mare distribuitor cu amanuntul de echipamente fitness specializate din Statele Unite, activand atat pe piata cu amanuntul cat si pentru segmentul de fitness comercial avand 58 de magazine in 11 state.  Baza succesului este o echipa exceptionala avandu-i in componenta pe cei mai bine pregatiti si mai motivati experti din industria fitness.

Despre Johnson Health Tech

Johnson Health Tech, Inc. (JHT), Taiwan, se afla printre cei mai mari si mai prolifici producatori de echipamente fitness fiind reprezentat de cele mai respectate marci din industrie, printre care se numara: Matrix, Vision si Horizon. Compania fabrica o gama larga de echipamente fitness cu scopul comercializarii atat catre salile de fitness cat si pentru uz personal, precum benzile de alergare, bicicletele simple si eliptice si aparatele de forta. Sediul conducerii pe plan mondial al JHT se afla in Taichung, Taiwan, iar departamentele pentru dezvoltarea productiei mondiale, marketing si cel tehnic se situeaza in Cottage Grove, Wisconsin.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.