Suntem „Inima service-ului de calitate”

Oferim soluții specializate de service echipamente fitness, menite să satisfacă nevoile individuale de service ale clienților noștrii! Suntem cea mai cunoscută companie de service în domeniul echipamentelor de fitness. Determinarea noastră de a oferii un service de calitate superioară este demonstrată cu fiecare client, fiecare apel, în fiecare zi. Avem tehnicienii cei mai bine calificaţi, certificaţi şi cu performanțe aprofundate în domeniu.

service echipamente fitness

În calitate de leader în furnizarea serviciilor de service ale echipamentelor de fitness din România putem servisa, repara și întreține orice echipament de fitness indiferent de producator. A va întreține echipamentele de fitness nu este nici dificil și necesita putin timp. Ba mai mult, îți asigură longevitatea echipamentelor și fidelitatea și continuitatea clienților.

Programul de întreținere preventivă (link catre articolul A) pe care vi-l propunem este special conceput pentru a păstra echipamentele tale în perfectă stare de funcționare și siguranță și pentru a elimina frecvența și reparațiile între vizitele planificate.

Vrei sa faci parte din echipa noastra?
Completeaza formularul!