Accesorii fitness ZIVA

ZIVA se concentreaza incontinuu pe optimizarea si dezvoltarea fiecarei piese produse, pentru ca vor sa schimbe modul in care industria fitness este perceputa. ZIVA cauta dincolo de barierele standardelor actuale si ridica stacheta – evoluand si inovand gama de accesorii fitness cu scopul cresterii asteptarilor noilor baze de clienti din intreaga lume. ZIVA este catalogata ca principalul furnizor de accesorii fitness pe care un club de fitness trebuie sa il aiba in portofoliu pentru a ramane competitiv.

>> vezi catalog OnLine

Colectii

1
1

Colectia ZVO Weight Room

Colectia ZVO de greutati fitness, presupune design-uri originale de la ZIVA, care sunt rezultatul restilizarii greutatilor in sensul functionalitatii mai eficiente si pentru un aspect distinct. Folosind tehnologia de ultima ora si liniile conturate ergonomic, ZIVA a creat accesorii fitness cu o rezistenta uimitoare.
Accesoriile sunt disponibile in invelis de uretan premium sau cauciuc dur nereciclat in diferite culori.

1
1

Colectia ST Performance Weight Room Storage

Seria ZIVA ST Performance reprezinta noua generatie de depozitare a greutatilor. Designul minimalist poate transforma cele mai modeste spatii in zone atractive destinate antrenamentului cu greutati. Designul eficace care permite utilizarea eficienta a podelei confera mai mult spatiu in incapere. ZIVA foloseste otelul tubular rotund pentru o structura puternica si stabila la momentul incarcarii cu greutati mari.

1
1

Colectia Expressive Weight Room Storage

Seria ZIVA EX expressive contine sisteme pentru depozitare a greutatilor cu forme concise si simple. Utilizand suportul pentru bare cu sei inclinate in fata, vei realiza ca seria de rasteluri pentru greutati EX este fara precedent. Modelele variate iti permit sa iti personalizezi echipamentul si sa aduci zonele de antrenament cu greutati la urmatorul nivel.

1
1

Colectia ZVO Studio

Colectia de greutati ZVO are un design original specific ZIVA, fiind rezultatul unui nou concept creativ menit sa dea nastere la piese cu o functionalitate mai eficace si cu un aspect diferit. Noi utilizam materiale noi intr-o maniera creativa si cu o experienta tehnica care ne permite crearea celor mai bune greutati de pe piata actuala.

1
1

Colectia PRO-FT Functional

PRO-FT este un sistem de antrenament sub forma de circuit functional training. Acest nou tip de echipamente de fitness cuprinde exercitii care pot fi configurate in numeroase moduri pentru a se potrivi cu cerintele utilizatorului, cu un numar aproape nelimitat de rutine de formare.

Produse

Folosind tehnologia high-end si linii ergonomic conturate, ZIVA a creat accesorii fitness care ajuta la obtinerea celor mai inalte performante personale si cu termen prelungit de viata.

GREUTATI LIBERE

Colectia de greutati libere poarta semnatura originala Ziva, accesorii fitness reproiectate pentru a fi mai eficiente si pentru a avea un aspect distinct. Materialele sunt utilizate cu creativitate si precizie, pentru a face cele mai bune produse disponibile de pe piata.
Folosind tehnologia high-end si linii ergonomic conturate, ZIVA a creat accesorii fitness de invidiat. Materialele premium folosite, precum uretanul sau cauciucul durabil, dar si optiunile de culori interesante, vor contribui cu siguranta la transformarea salii tale de fitness intr-un spatiu perfect pentru antrenamente de forta.

Gantere

Haltere

Discuri

Disc cauciucat Ziva

Bare

Suport Gantere

Suport Haltere

Suport Discuri

PERFORMANTA

Atunci cand oamenii vorbesc despre functii in ceea ce priveste antrenamentul, se refera de obicei la performantele pe care le pot obtine cu ajutorul acestor accesorii fitness. Depasindu-si limitele, oamenii apreciaza antrenamentul functional care le ofera rezultate imediate. Linia de produse ZIVA PRO•FT asigura accesul la instrumentele necesare pentru a dota eficient cluburi, hoteluri si sali de sport, cu produse de inalta durabilitate, orientate catre succesul clientilor.

Kettlebell

Suport Kettlebell

Mingi Medicinale

Suport mingi

Accesorii

STUDIO

Colectia ZVO de greutati are designul original Ziva, reproiectat si evoluat pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte de pe piata. Materialele de calitate si tehnologiile de productie evoluate, fac din colectia de Accesorii pentru Studio de la ZIVA, piesa de rezistenta din sala ta fitness.
Cele mai multe accesorii fitness sunt învelite fie in uretan premium, fie in cauciuc durabil,  cu diverse optiuni de culori care contribuie la transformarea salii tale intr-un spatiu unic.

Gantere

Gantere sala fitness

Discuri

Mingi

Suport Gantere

Suport Discuri

Suport Mingi

Yoga & Pilates

Antrenamente

ZIVA exploreaza tendintele de antrenament actuale, aplicand cu atentie si grija pentru siguranta, principii solide de utilizare si programare. Informatiile prezentate vor merge dincolo de utilizarea sumara a accesoriilor si invata profesionistii sa abordeze exercitiile ca pe o stiinta in loc de o simpla rutina de antrenament.