Bun venit in lumea KrankCycle!

Creatorul acestui program, Johnny G, incalca din nou regulile si ne provoaca sa regandim tot ce credeam despre antrenamentele cardio. Acest vizionar din industria fitness, care a creeat si fenomenul Spinning, a venit acum cu o noua inovatie: KrankCycle. Acest program de exercitii se concentreaza pe partea superioara a corpului pentru intarirea sistemului cardiovascular.
KrankCycle ofera un nou mod de a dobandi rezistenta, forta si echilibru, consumand aproximativ 9-11 calorii /min. Din moment ce se foloseste doar partea superioara a corpului, fara implicarea picioarelor, reprezinta o oportunitate noua de antrenament pentru toti atletii.

KrankCycle este distractiv, intuitiv si usor de invatat. Acesta poate fi utilizat intr-o rutina de exercitii cu un antrenor personal, sau intr-un cadru de grup. Reprezinta deasemenea o oportunitate fara precedent pentru persoanele cu handicap fizic si sustine o gama larga de oameni cu  „nevoi speciale” cu bratele deschise.

KrankCycle deschide usa catre o lume de posibilitati pentru cei care se antreneaza si pentru persoanele si organizatiile care le pregatesc.

Antrenament pentru atleti

KrankCycle asigura o varietate de exercitii suplimentare pentru formarea atletilor si a sportivilor cu nevoi speciale. Antrenamentele pe KrankCycle pot imbunatati performanta, ofera optiuni extinse de lucru si grabesc reabilitarea atletilor.

Imbatraneste activ

Energia: intr-un corp sanatos circula un flux de energie asemanator unui rau. Cand raul curge lin, apare o abundenta de evenimente pozitive. Acestea ofera optiuni care ne tin inspirati, entuziasti si creativi. Impusurile sanatoase devin baza progresului si a schimbarii, deoarece starea noastra de spirit ne influenteaza calitatea vietii. Studiile au aratat ca metoda cea mai rapida de a mentine energia si sanatatea unei persoane in varsta, sunt exercitiile fizice constante. Mentinerea capacitatii functionale la persoanele in varsta aduc beneficii atat individuale, cat si societatii.

Terapie fizica

Cum iti ajuti clientii sa ramana captivati si interesati de antrenamente, si sa mentina atat ritmul cardio cat si coerenta in rutina de exercitiu, chiar daca au suferit un accident sau au o dizabilitate? Johnny G Krankcycle® este raspunsul perfect la aceasta intrebare. Fie ca lucrezi cu persoane care se intorc la activitate dupa o accidentare a partii superioare a corpului, fie ca sunt persoane care au probleme cu membrele inferioare, acest program de fitness te poate sustine in toate activitatile de terapie fizica. Protocoalele de formare special concepute pentru utilizarea KrankCycle, asigura o initiere succesiva in antrenamentele pentru partea superioara a corpului, o gama larga si imbunatatita a miscarilor pentru stimularea cardio, arzand in acelasi timp si o multime de calorii.

Ajuta-i pe clientii tai sa isi mentina conditia fizica printr-un antrenament distractiv, incredibil de eficient si in conditii de siguranta.

Vezi mai multe detalii aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.