TRX RIP Trainer

TRX RIP Trainer

CE ESTE TRX RIP Trainer?

Initial creat pentru a satisface nevoile sportivilor de performanta si pentru recuperarea fizica, cu TRX RIP Trainer poti face o gama variata de exercitii cardio sau de forta care sa dezvolte rezistenta. Provocarea intervine atunci cand stabilesti cat de mare este forta aplicata RIP-ului care actioneaza asupra corpului in toate cele trei planuri de miscare, la fiecare repetare, cu fiecare set, in fiecare antrenament.

Instrument esential pentru oricine doreste sa isi consolideze rezistenta si mobilitatea, TRX RIP Trainer foloseste un sistem de cabluri inovatoare pentru a crea o variabila elastica, o greutate ce trebuie mentinuta in echilibru. Astfel, antrenamentele permit dezvoltarea rezistentei, a flexibilitatii si a mobilitatii.

TRX RIP Trainer permite utilizatorilor sa realizeze o gama de miscari nelimitate care, atunci cand sunt efectuate in mod corespunzator, sporesc fluiditatea si gama de miscare si reduc riscul de ranire. Fie ca este utilizat pentru a efectua miscari rapide la o viteza mare, sau exercitii lente de rezistenta si stabilitate, TRX RIP Trainer este instrumentul de formare perfect pentru sportivi la nivel de elita, pasionatii de fitness si chiar oameni care doresc sa incerce pentru prima data un antrenament mai solicitant.

TRX RIP Tainer utilizeaza aceeasi incarcare asimetrica pe care o putem intalni si in viata reala. Fie ca transporti alimente, ridici copilul, arunci o minge sau efectuezi miscari atletice, cum ar fi: inot, alergare sau ciclism, corpul tau este intotdeauna intr-o miscare de rotatie sau de control a rotatiei  indusa din exterior.

Un nou mod de a te antrena mai eficient

TRX RIP Trainer
TRX RIP Trainer
TRX RIP Trainer
  • Instrument esential pentru CONSOLIDAREA fortei trunchiului

Dezvolta un trunchi puternic si solid, cu acest instrument incredibil de versatil.

  • Obtine rezultate RAPIDE si EFICIENTE

Obtine un antrenament complet al corpului, doar cu un singur echipament, usor de utilizat.

  • ARDE rapid caloriile si creste REZISTENTA CARDIO

Un antrenament rapid, distractiv, eficient si care dezvolta puterea de coordonare, reflectand modul real in care te deplasezi si in viata reala

 

 

TRX RIP Trainer este usor de transportat si poate fi utilizat de aproape oricine, oriunde, prin atasarea la orice punct de ancorare sigur.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.