Cumpara On-Line

Te gândeşti să cumperi online sau  poate ai cumpărat un echipament de fitness de la un comerciant care nu-ţi oferă serviciul de instalare/montare. Acum ce te faci?

Echipamentele de fitness pentru forță, elipticele şi multe biciclete de calitate pentru exerciţii sunt grele, împovărâtoare şi complicat de transportat şi asamblat. Aici intervim noi în calitate de leaderi în furnizarea de servicii în domeniul echipamentelor de fitness: service, livrare şi instalare. Având tehnicieni pregatiţi profesional şi precauţi, masini de service complet asigurate și bine-întreţinute livrările, servisările și instalările noastre sunt garantat la termen. Tehnicienii noștrii sunt familiarizaţi cu toate mărcile şi modelele şi vor asambla, calibra şi testa echipamentele tale pentru a asigura funcţionarea adecvată a acestora şi a-ţi oferii reasigurarea banilor bine-investiţi. Dacă nu eşti familiarizat cu caracteristicile produsului, echipa noastră de tehnicieni vor parcurge toate funcţiile de bază pentru operare pentru a porni rutina de fitness într-un start reuşit!

Nu-ţi sacrifica o zi întreagă de muncă aşteptând maşina de livrări doar pentru a descoperii că este mult mai mult decât poţi gestiona tu însuţi.

CUMPĂRĂ ONLINE ŞI LIVREAZĂ CĂTRE CENTRUL NOSTRU DE DISTRIBUŢIE ŞI APOI PLANIFICĂ SINGUR LIVRAREA, INSTALAREA ȘI MONTAREA CÂND ESTE CONVENABIL PENTRU TINE.

Putem gestiona orice lucrare indiferent de volum pentru clienţii lui persoane fizice sau societăţi comerciale!  Lucrăm cu universităţi, sisteme şcolare, centre de fitness complexe şi proprietari personali livrându-le şi instalându-le echipamentele fitness. Deasemenea putem recepţiona şi depozita echipamentele în depozitul nostru până în momentul livrării şi instalării acestuia oriunde în țară.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.