• NU TE AGATA DE IDEI VECHI
  DACA VREI SA OBTII REZULTATE DIFERITE

 • PERFORMANTA SUPERIOARA A ECHIPAMENTELOR
  = PERFORMANTA SUPERIOARA A OAMENILOR

 • PIONIERII IN PERFORMANTA
  3-DIMENSIONALA

Istoria Vicore

Vicore a fost fondat de o echipa de veterani din industrie si impatimiti ai fitness-ului care au practicat si cunosc „arta intunecata de antrenamente intense si functionale ale corpului uman”. Circuite de antrenament bizare precum: mentinerea echilibrului pe mingii medicinale; ridicarea anvelopelor auto, exercitii cu animalul de companie, toate de dragul de a construi o baza de echilibru si de coordonare.

Pionierii Vicore stiau foarte bine ca aceste virtuti erau biletele castigatoare atunci cand a venit timpul sa vorbim de performanta.

Cu toate acestea, ceva inca lipsea – nevoia si dorinta de antrenamente de forta si de rezistenta. puterea de bază și de formare de rezistență. Prin urmare ei au dezvoltat un nou sistem de instrumente necesare pentru a realiza aceste obiective.

Punctul de plecare

Dovezile din spatele utilizarii suprafetelor instabile, sustin sporirea puterii de baza, a echilibrului si a coordonarii. Cu toate acestea, echipamentul practic pentru punerea in aplicare a acestor practici a fost destul de limitat. Vestea buna este ca oamenii sunt foarte inventivi. Vestea proasta este ca atunci cand strangi in brate o minge de cauciuc gigant este putin jenant pentru toti cei implicati.

Vicore a petrecut ultimii cinci ani proiectand si dezvoltand un sistem care ia cele mai bune elemente ale echipamentelor traditionale dintr-o sala de gimnastica si le imbina cu o suprafata care este dinamic tridimensionala si raspunde la forma corpului. Noi numim acest sistem Body Link System, pentru ca imbina corpul cu echipamentul, ca pe doua parti ale unui puzzle.

1
1

Procentajul de muschi implicati intr-un antrenament normal.

De ce Vicore:

Vicore reprezinta un pas important in dezvoltarea biomecanicii, ergonomiei, echilibrului, coordonarii si in wellness. Prin combinarea tehnologiei existente cu una noua si  revolutionara, conectam omul cu tehnologia. O conexiune care impinge corpul si mintea sa coopereze – prin sinapse neurologice intensificate.

Echipamentul Vicore creeaza o interfata care solicita constant capacitatea de a se adapta a utilizatorului. Fiecare adaptare aduce cu sine o combinatie inovativa de miscari pentru spirit, forta si echilibru. Altfel spus: este in esenta imposibil sa lucrezi un grup de muschi fara a activa alti zece.

Echilibrul in toate este sursa de intinerire. Chiar si asa, ca o ironie, in societatea noastra imbatranita avida dupa timp, suntem adesea nevoiti sa renuntam chiar la activitatile care ne sustin si imbunatatesc viata.

ESTE SIMPLU: VICORE TRANSFERA ANTRENAMENTUL TAU DE ACUM INTR-UN MEDIU INOVATOR. UNUL CARE ITI MOTIVEAZA CORPUL SA INTRE INTR-O CONTINUA MISCARE SI ADAPTARE FUNCTIONALA, DAND NASTERE LA BENEFICII EXPONENTIAL MAI MARI PENTRU ACELASI EFORT DEPUS.

Stabilind un nou standard pentru echipamentele de fitness, obiectivul nostru este clar: “SCHIMBA TOTUL”.

1
2
3
4
5
6
1

Capacitatea de a efectua sarcini complexe cu fluiditate si usurinta.

2

Flexibilitate

3

Agilitate

4

Echilibru

5

Putere

6

Siguranta

Reteta perfecta de transformare a energiei musculare in miscare.

Echipamentele de antrenament Vicore ofera cateva avantaje pentru sanatate
aprobate de antrenori profesionisti, personal medical si de studii inaintate

Antrenament la nivel neurologic

Incurajeaza mobilitatea discurilor vertebrale

Sprijina curbura interna, asigurand mobilitatea vertebrelor in parametri normali

Imbunatateste stimularea proprioceptiva si mecanoreceptiva dand un plus de stabilitate

Reduce presiunea din articulatii, inlaturand riscul instalarii tendinitei si osteoartrozei

Echipamentul se muleaza pe coloana, pastrand in parametri normali curbarile interne si externe ale acesteia.

Antrenament proprioceptiv in combinatie cu antrenament de tractiune care solicita atat muschii fazici cat si pe cei posturali sa se sustina reciproc pentru rezistenta si stabilitate

Transmite impulsuri nervoase pentru optimizarea neuroplasticitatii generand echilibru amplificat, coordonare si performanta atletica crescuta

Sporeste rezistenta, stimuleaza si antreneaza cele cinci reflexe tonice ale corpului: reflexul tonic labirintic, reflexul tonic optic, reflexul tonic al gatului, reflexe tonice corporale

Incetineste procesul de imbatranire prin stimularea proprioceptiva continua, ajutand la intarzierea degenerarii sistemului vestibular

Angajarea crescuta a muschilor in antrenament amelioreaza circulatia vasculara. Contractiile musculare pompeaza sange inspre inima, intretinand astfel sistemul limfatic

Angajarea crescuta a muschilor in antrenament favorizeaza procesul prin care vasele de sange contribuie la aportul de oxigen si glucoza necesare in timpul efortului fizic

.

Este inutil sa mai spunem ca sunt mult mai multe avantaje si beneficii
decat putem percepe la prima vedere.
Chiar daca avantajele prezentate au termeni pretentiosi
si ti se pare complicat de explicat,
tot ce conteaza de fapt este ca vei avea parte de cel mai intens antrenament din viata ta.

0-90 Bench

Ham-Glute

Core Bench

Core Chair

Core AB

HYPER X

VKR

Terra Core

Siguranta pe primul plan

Am mentionat ca a fost greu?

Sa recunoastem, oamenii isi asuma riscuri oriunde ar merge, este in ADN-ul nostru – si nici in sala de sport lucrurile nu stau diferit. Obiectivul nostru este sa ajutam oamenii sa isi atinga scopurile prin echipamente care sa elimine riscurile. Am creat aparate sigure care nu se rostogolesc, nu se sparg si nu gliseaza necontrolat. Toate produsele Vicore sunt supuse testarilor extreme. Am luat toate masurile posibile pentru a ne asigura ca echipamentul Vicore rezista la orice provocare gandita de cineva.

Teste efectuate de un cascador profesionist. Nu incercati asta in sala voastra de fitness!

Toate produsele Vicore au fost supuse si au trecut cu brio de teste si au obtinut cu succes urmatoarele standarde:

 • Standardul European Obligatoriu de Siguranta (TUV)
 • Standardele de Siguranta EN 957
 • Certificatul de Fabricatie 9001
 • Certificat si UCS (Uns cu Sange si aruncat in cusca cu lei infometati)… Ai dreptate, noi am inventat asta!

“Banca Vicore este minunata! Iti ofera o suprafata instabila pe care sa te antrenezi, in timp ce se fixeaza pe o platforma stabila si sigura. Imi place la nebunie sa ridic provocari unei game variate de clienti cu aceasta banca, de la cei noi in antrenamentul de baza al musculaturii pana la cei avansati care isi doresc ceva incitant. Vicore da cu adevarat o turnura incitanta antrenamentului!!!”

„Banca de exercitii Vicore este super! Am lucrat timp de o jumatate de ora pe ea si in mod surprinzator m-a solicitat foarte mult. Parerea mea este ca tensiunea din muschii stabilizatori are un efect extraordinar asupra modului in care corpul consuma energia. Este un mare avantaj. Imi place elementul de stabilitate. Solicitarea intregului corp si echilibrul. Este pe o treapta mai inalta fata de banca plana standard!”